Reserveren


Sloep huren LoosdrechtNoord-Hollands genieten vanuit Loosdrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam beschikt over een eigen jachthaven waar u eenvoudig een e-sloep kunt huren en de omgeving van de Loosdrechtse Plassen vanaf het water kunt ontdekken. Rondom het hotel vindt u namelijk een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt varen. Na een gezellige dag varen, kunt u aanschuiven in het luxe restaurant Marina Lounge of een drankje nuttigen op ons terras.

Sloep huren Loosdrechtse Plassen

varen loosdrecht

Reserveer direct!VERZEKER UZELF VAN EEN TOCHTJE MET DE SLOEP

Reserveer online gemakkelijk een e-sloep. Het is zelfs nog mogelijk om dit op de dag zelf te doen! Voor vertrek ontvangt u een sms met hierin een link naar het online bedieningspaneel. In het online paneel kunt u eenvoudig de e-sloep starten en na afloop weer stoppen.

Eenmaal op de steiger kiest u uw eigen e-sloep, haalt u de stekker uit het stopcontact en legt u deze in het vak voorin de boot. Met de boot geactiveerd en volledig opgeladen kunt u tot wel 15 uur volledig elektrisch varen en de prachtige omgeving te water ontdekken!

Geen vaarbewijs? Geen probleem! Deze heeft u ook niet nodig voor de e-sloep. Met de handige helmstok is sturen erg gemakkelijk en met de joystick bepaalt u zelf de snelheid. Bij terugkomst kunt u de e-sloep net zo aanmeren zoals u de sloep heeft gevonden. Op drukke dagen is er altijd wel iemand beschikbaar die u hierbij kunt helpen.

 

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.