Reserveren


Sloep huren LoosdrechtNoord-Hollands genieten vanuit Loosdrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam beschikt over een eigen jachthaven waar u eenvoudig een e-sloep kunt huren en de omgeving van de Loosdrechtse Plassen vanaf het water kunt ontdekken. Rondom het hotel vindt u namelijk een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt varen. Na een gezellige dag varen, kunt u aanschuiven in het luxe restaurant Marina Lounge of een drankje nuttigen op ons terras.

Sloep huren Loosdrechtse Plassen

varen loosdrecht

varen nautisch kwartier

Sloep huren GooimeerGooisch genieten vanuit Huizen

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ligt aan de kop van de Oude Haven in Huizen en is de ideale plek om een e-sloep te huren. Maak een mooie vaartocht over het Gooimeer en vaar bijvoorbeeld richting een van de nabijgelegen stranden. Geniet na afloop van een verfrissend drankje in de RIVA Wijnlounge of van een culinair diner bij restaurant Laguna.

Sloep huren Het Gooimeer

Sloep huren Veerse MeerZeeuws genieten vanuit Arnemuiden

Direct aan het Veerse Meer vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer. Vertrek vanuit Arnemuiden voor een prachtige vaartocht over het Veerse Meer in een luxe e-sloep. Vaar bijvoorbeeld naar de historische stad Middelburg of geniet van het open water! Bij terugkomst kunt u genieten in het sfeervolle restaurant Marina Lounge of op het terras met panoramisch uitzicht over het Veerse Meer.

Sloep huren Het Veerse Meer

varen veerse meer

Reserveer direct!VERZEKER UZELF VAN EEN TOCHTJE MET DE SLOEP

Reserveer online gemakkelijk een e-sloep. Het is zelfs nog mogelijk om dit op de dag zelf te doen! Voor vertrek ontvangt u een sms met hierin een link naar het online bedieningspaneel. In het online paneel kunt u eenvoudig de e-sloep starten en na afloop weer stoppen.

Eenmaal op de steiger kiest u uw eigen e-sloep, haalt u de stekker uit het stopcontact en legt u deze in het vak voorin de boot. Met de boot geactiveerd en volledig opgeladen kunt u tot wel 15 uur volledig elektrisch varen en de prachtige omgeving te water ontdekken!

Geen vaarbewijs? Geen probleem! Deze heeft u ook niet nodig voor de e-sloep. Met de handige helmstok is sturen erg gemakkelijk en met de joystick bepaalt u zelf de snelheid. Bij terugkomst kunt u de e-sloep net zo aanmeren zoals u de sloep heeft gevonden. Op drukke dagen is er altijd wel iemand beschikbaar die u hierbij kunt helpen.

 

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.