Sloep huren op het Gooimeer

Maak een vaartocht over het prachtige water van het Gooimeer


Over de locatieVaar over het prachtige water van Het Gooimeer

Ontdek het Gooimeer per boot en vaar naar één van de omliggende plaatsjes als Huizen en Naarden. Op het Gooimeer is veel ruimte voor recreatie. Zo kunt u een mooie vaartocht maken of bij lekker weer een heerlijke duik in het water nemen. Ook zijn er verschillende aanlegmogelijkheden in steden als Almere, Naarden en Huizen.

Reserveer een e-sloep

nautisch kwartier omgeving

reserveren nautisch kwartier

Reserveer direct!VERZEKER UZELF VAN EEN TOCHTJE MET DE E-SLOEP

De e-sloep is eenvoudig online te reserveren en starten met uw mobiele telefoon. Ook het besturen zal u gemakkelijk afgaan met pook en helmstok, u vaart dus zo weg! Bij het huren van een e-sloep is een borg van toepassing.

Reserveer direct een sloep via onderstaande button

Sloep reserveren Het Gooimeer

Ontdek de e-sloepGENIET VAN HET COMFORT VAN EEN ELEKTRISCHE SLOEP

De luxe e-sloep is volledig elektrisch en is voorzien van een fluisterstille motor, veel opbergruimte en comfortabele kussens, zodat u de hele dag heerlijk kunt genieten. Daarnaast heeft de e-sloep een overkapping waarmee u altijd droog zit of even in de schaduw kunt zitten. Afhankelijk van het weer kunt u de overkapping ook weg kunt laten. Geniet van een heerlijk dagje varen met een gezelschap van maximaal 12 personen. Voor het huren van een e-sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

sloep nautisch kwartier

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.