Sloep huren op de Loosdrechtse Plassen

Verken de Loosdrechtse Plassen met de e-sloep


Over de locatieVerken de Loosdrechtse Plassen

Huur een e-sloep bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam en vaar zo de Loosdrechtse Plassen op. De Loosdrechtse Plassen bestaan uit 5 plassen die van elkaar worden gescheiden door eilanden en rietkragen. Deze eilandjes bieden de perfecte gelegenheid om tussen het varen door even heerlijk te zwemmen of te zonnen.

Reserveer een e-sloep

varen loosdrecht omgeving

sloep reserveren loosdrecht

Reserveer direct!Zelf varen of met een schipper

In Loosdrecht is de keuze aan u! Verken het water op eigen houtje of stap aan boord op één van de e-sloepen mét schipper. Zo kunt u samen met uw gezelschap heerlijk genieten van de vaartocht onder leiding van een van de ervaren schippers. Of u kunt de e-sloep zelf gemakkelijk starten met uw mobiele telefoon en besturen met de pook en helmstok. Bij het huren van een e-sloep is een borg van toepassing.

Reserveer direct een sloep via onderstaande button

Sloep reserveren Loosdrechtse Plassen

Ontdek de e-sloepGeniet van het comfort van een elektrische sloep

De luxe e-sloep is volledig elektrisch en is voorzien van een fluisterstille motor, veel opbergruimte en comfortabele kussens, zodat u de hele dag heerlijk kunt genieten. Daarnaast heeft de e-sloep een overkapping waarmee u altijd droog zit of even in de schaduw kunt zitten. Afhankelijk van het weer kunt u de overkapping ook weglaten.. Geniet van een heerlijk dagje varen met een gezelschap van maximaal 12 personen. Voor het huren van een e-sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

model sloep loosdrecht

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.