Sloep huren op het Veerse Meer

Ontdek de natuurrijke omgeving van het Veerse Meer


Over de locatieVAAR OVER HET NATUURRIJKE VEERSE MEER

Ontdek de natuurrijke omgeving van het Veerse Meer en ontspan volledig tijdens een heerlijk dagje varen! Voor watersport en varen bent u bij het Veerse Meer op de juiste plek! Vaar bijvoorbeeld langs de aangrenzende stad Middelburg, het oude stadje Veere of een van de eilandjes. In het meer bevinden zich 17 eilandjes, waarvan 12 eilanden toegankelijk zijn voor bezoekers. De overige 5 zijn speciaal voor vogels.

Reserveer een e-sloep

locatie veerse meer

reserveren veerse meer

Reserveer direct!VERZEKER UZELF VAN EEN TOCHTJE MET DE E-SLOEP

De e-sloep is eenvoudig online te reserveren en starten met uw mobiele telefoon. Ook het besturen zal u gemakkelijk afgaan met pook en helmstok, u vaart dus zo weg! Bij het huren van een e-sloep is een borg van toepassing.

Reserveer direct een sloep via onderstaande button

Sloep reserveren Het Veerse Meer

Ontdek de e-sloepGENIET VAN HET COMFORT VAN EEN ELEKTRISCHE SLOEP

De luxe e-sloep is volledig elektrisch en is voorzien van een fluisterstille motor, veel opbergruimte en comfortabele kussens, zodat u de hele dag heerlijk kunt genieten. Daarnaast heeft de e-sloep een overkapping waarmee u altijd droog zit of even in de schaduw kunt zitten. Afhankelijk van het weer kunt u de overkapping ook weg kunt laten. Geniet van een heerlijk dagje varen met een gezelschap van maximaal 12 personen. Voor het huren van een e-sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

sloep nautisch kwartier

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.